Media- & Campaign-management

’s Ochtends op het toilet spiek je al even op je smartphone, op de zaak open je je laptop en aan het einde van de dag plof je op de bank voor je smart tv. Uiteraard met je tablet. 10 jaar geleden was het mediaveld nog redelijk overzichtelijk, tegenwoordig zijn er talloze devices en nog veel meer kanalen.

Hoe vind je als organisatie de weg naar je klant in deze mediajungle?

Media- & Campaignmanagement

Onze media- en campagnespecialisten stippelen de ideale route naar jouw klant met plezier uit. De klant centraal stellen, dat is volgens ons de kern. Daarom is inzicht in je doelgroep hier van enorme meerwaarde. Weet je nog niet wie je wil bereiken? Dan helpen we je daarbij. Zodat we daarna kunnen starten met een slimme strategie om bij de toekomstige klant te komen. Alle belangrijke touchpoints brengen we in beeld en we kiezen de meest effectieve en efficiënte opties vanuit search, media en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Met behulp van marketing automation vinden we voor elke prospect de slimste route op maat. Het pad van (her)kennen, bereiken en verleiden wordt stap voor stap gevolgd. Met als resultaat? Resultaat! Die hoogwaardige lead, een verhoogde conversie of naamsbekendheid waar je blij van wordt.

Verder praten over media- & campaignmanagement?

Marco Zweekhorst
Managing Director Happy Idiots
marcozweekhorst@happyidiots.nl
0031 (0)6 1295 41 50

Jean-Pierre Briaire
Business Development Director
jean-pierre@happyhorizon.com
0031 (0)6 489 50 307

We are also experts in.

Data & Strategie

Lees meer

Content & Creatie

Lees meer

ICT en (web)Development

Lees meer