Data &
Strategie

De wereld verandert in rap tempo. Enerzijds wordt het speelveld met de dag complexer. Anderzijds kunnen we met onder andere data meer inzichten helder in kaart brengen. De kunst is om de juiste inzichten te verzamelen. En te gebruiken. Voor richting en actie. In dienst van korte- of langetermijnresultaat.

Data

Data. Een toverwoord tegenwoordig. En terecht, mits… je het praktisch maakt. Wij helpen je graag de juiste data te verzamelen en analyseren. En geloof ons: ook voor jouw organisatie is zowel intern als extern relevante data voor handen. Maar het toveren zit wat ons betreft niet in het verzamelen. Het toveren zit in de analyse en de interpretatie. Zodat je op de inzichten kunt acteren. Wij noemen dat actionable insights: inzichten die je direct kunt inzetten voor resultaat. Door je strategie aan te scherpen. Door je customer journey te optimaliseren. Door je mediaplan efficiënter in te richten. Door je best scorende doelgroep te herkennen en vergelijkbare profielen te benaderen. Door de volgende webpagina te voorspellen en alvast in te laden. Of door weerdata te gebruiken voor je online marketingcampagne, voor stralende resultaten, zoals we deden voor A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Om maar wat voorbeelden te noemen.

Verder praten over data?

Rowan Zomers
Manager Business Development
rowan@happyhorizon.com
0031 (0)6 51 15 46 31

Strategie

De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen ben, zei Gandhi ooit. Een waarheid als een koe. Maar wat moet je nu dan doen? Tijdgeest en techniek veranderen wezenlijk. En daarmee branches en organisaties ook. Wij denken graag mee hoe relevant te blijven en kansen te creëren. Afhankelijk van het vraagstuk ontwikkelen we een praktisch programma waarin we samen snel (data)inzichten en inspiratie verzamelen. Een stip op de horizon zetten. En een actieplan maken. Zodat we kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst.

Verder praten over strategie?

Bart Meulepas
Group Strategy Director
bart@happyhorizon.nl
0031 (0)6 54 65 87 66

We are also experts in.

Content en Creatie

Lees meer

ICT en (web)Development

Lees meer

Media- en Campaign-management

Lees meer